Aan het laden...

Integratie Services

Decentrale en bedrijfsspecifieke applicaties moeten snel veilig en betrouwbaar informatie kunnen delen zonder dat deze in verkeerde handen komt of onderweg verandert.

Visma Connect’s Integratie Platform maakt het delen en combineren van informatiestromen van interne en externe bronnen eenvoudig, GDPR proof, efficiënt en betrouwbaar.

Critical Payments Solutions

VISMA Connect is het enige SWIFT Service Bureau in Nederland en SIP gecertificeerd. In 2018 hebben wij onze op SaaS gebaseerde Critical Payments Solutions services gelanceerd. Deze dienstverlening omvat onder andere SWIFTNet Connectivity en uitgebreide integratiemogelijkheden, Back-office Payments Processing voor Banken voor SEPA IP, CT en DD en PSD2 PIS en AIS Processing en Bank-Connectivity voor Third Party Providers.

Standard Business Reporting

Standard Business Reporting (SBR) is de standaard voor de digitale uitwisseling van alle bedrijfsmatige rapportages en zorgt ervoor dat bedrijven kunnen beschikken en rapporteren over gestructureerde informatie en weloverwogen beslissingen nemen op basis van real-time gevalideerde gegevens.

Het Visma Connect SBR platform standaardiseert digitale en ongestructureerde gegevensstromen voor overheden, instanties en het bedrijfsleven. Het vermindert administratieve lasten en geeft betekenis aan data.

Visma Connect Box

Het moderne gemak van digitaal gecombineerd met de veiligheid van een kluis. Data moet gedeeld worden om waardevol te zijn. Maar niet alle data met iedereen. De Visma Connect Box is dé plek waar belangrijke informatie en communicatie wordt opgeslagen, gedeeld en geverifieerd door en met alleen die partijen die er recht op hebben, eventueel zero-knowledge proof.

De Box is bij uitstek geschikt voor het be- en afhandelen van vergunningsaanvragen en bezwaarschriften, het verifiëren van gegevens van instanties en het rechtsgeldig, digitaal, ondertekenen van documenten.

Artificial Intelligence

Ons Data Science team is gespecialiseerd in Artificial Intelligence. Wij helpen u met het krijgen van nieuwe inzichten, het leggen van verbanden en het herkennen van patronen in uw data en met behulp van Natural Language Processing (NLP) maken we het mogelijk om inzicht te krijgen in grote hoeveelheden tekstbestanden en documenten.

Blockchain

Visma Connect is sinds 2006 de betrouwbare informatie specialist. Bedrijven en overheden vertrouwen onze kennis en oplossingen voor hun belangrijkste communicatie. Met de opkomst van deze nieuwe technologie is een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden ontstaan voor bedrijven en overheden om informatie veilig te delen en samenwerking te versnellen.

Neem contact op

Weten wat Visma Connect voor uw organisatie kan doen? Bel 088-1161800 of stuur een e-mail.