Aan het laden...
Artificial Intelligence Header Image

Artificial Intelligence & Informatiestromen

Artificial Intelligence, machine learning, deep learning. Belangrijke trends met de potentie om de samenleving diepgaand te veranderen. Visma Connect is de marktleider als het gaat om gekwalificeerde informatiestromen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk informatie is. Wij weten ook hoe belangrijk privacy en vertrouwelijkheid zijn.

Visma Connect is de vertrouwde partner van overheden en bedrijven die grote hoeveelheden data, belangrijke en persoonlijke gegevens verwerken en beheren. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons voor op.

New call-to-action
Critical Payments Solutions

Breng uw data tot leven

Ons Data Science team is gespecialiseerd in Artificial Intelligence. Wij helpen u met het krijgen van nieuwe inzichten, het leggen van verbanden en het herkennen van patronen in uw data en met behulp van Natural Language Processing (NLP) maken we het mogelijk om inzicht te krijgen in grote hoeveelheden tekstbestanden en documenten.

Toepassingen

  • Smart Grids
  • Fraude Detectie
  • Anti Money Laundering
  • Sector Intelligence

Geen black box

Belangrijke beslissingen vragen om een begrijpelijke uitleg. Veel data science projecten of tools presenteren een uitkomst of een oplossing, maar de manier waarop deze oplossing bereikt wordt, blijft vaak in het midden. Wij geloven dat AI begrijpelijk moet zijn. Het vertrouwen in het antwoord is net zo belangrijk als het inzicht in de methode. Wij geven u niet alleen antwoorden en inzichten, maar vertellen ook hoe we hiertoe komen.

Uw inzichten inzichtelijk gemaakt

Inzicht en visualisatie horen bij elkaar. Onze AI toepassingen en projecten komen tot leven op iedere door u gewenste manier. Wij maken de verbinding met de meest gebruikte visualisatie tools en BI platforms: Superset, Power BI, Spotfire, Tableau en Sisense.

Wat en hoe u wilt

AI zoals u het nodig heeft: een platform, een AI tool, een add-on of tijdelijke ondersteuning?

Visma Connect is leverancier en technologie onafhankelijk. U bepaalt waar en waarmee uw data tot leven worden gebracht. Wij hebben platforms en tooling gebouwd op: AWS, Azure and Google Cloud in public, hybrid en virtual private clouds, met Python als basis.

Altijd voorop

Dankzij onze samenwerking met universiteiten en kennisinstellingen zijn we altijd in staat om de laatste ontwikkelingen toe te passen en gebruiken wij state-of-the-art technieken als deep learning en gradient boosting.

 

 

 

Neem contact op

In een wereld die op data draait, is betrouwbare, gestructureerde informatie van levensbelang. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie en gegevensuitwisseling. Leer vandaag nog hoe u beter en sneller, meer uit uw informatie haalt. Gebruik de knop hieronder of bel en vraag naar Roelof Kuijpers.

New call-to-action
 
088-1161800