Aan het laden...

Snel en betrouwbaar

VISMA Connect’s Critical Payments Solutions is de ideale oplossing voor alle partijen die snel en wendbaar willen zijn en toch betrouwbaar hun diensten willen leveren.

Geen sector verandert zo snel en zo ingrijpend als de financiële. Challenger en digital only banks groeien met 100.000-en klanten per week, de grote technologie bedrijven maken hun opwachting om financiële diensten aan te bieden en bijna dagelijks komen er nieuwe fintechs bij die een stukje van de markt willen hebben. Toezichthouders en wetgevers stellen steeds strengere eisen op het gebied van compliance en transparantie of dwingen banken gegevens te delen: PSD2.

Er doen veel scenario's de ronde over de toekomst van de sector, deze hebben allemaal gemeen dat de spelers zich moeten ontdoen van hun legacy applicaties, zich richten op productinnovatie en de klant centraal stellen. Met Visma Connect’s payments solutions kunnen banken zich weer richten op hun klanten in plaats van hun infrastructuur, kunnen fintechs sneller en beter samenwerken met hun partners en weten bedrijven dat hun betaalverkeer in veilige handen is.

VISMA Connect Critical Payments verzorgt SWIFT Integration and payment processing en is een specialist op het gebied van Anti Financial Crime, Anti Money Laundering (AML), Sanctions Screening en Know Your Customer (KYC).

New call-to-action

Voor wie is het?

  • Kleine tot middelgrote banken;
  • Fintechs en Financial startups;
  • Bedrijven met geautomatiseerde salarisadministraties;
  • Bedrijven die grote hoeveelheden betalingen doen;
  • Payment Services Providers;
  • Payment Processors.

VISMA Connect Payment Platform

Het VISMA Connect platform draait in Tier IV datacenters en is gebaseerd op IBM's marktleidende betalingsplatform FTM. Volledig compliant en altijd beschikbaar.

Voordelen

  • Snelle lancering nieuwe betaalservices;
  • Eenvoudige connectie met banken, FinTechs, Clearing & Settlement, ECB (TIPS, TARGET 2);
  • Kosteneffectief & pay-as-you-grow;
  • Uitmuntende prestaties, veilig, compliant en altijd beschikbaar.

Waarom Visma Connect?

VISMA Connect is het enige SWIFT Service Bureau in Nederland en SIP gecertificeerd. In 2018 hebben wij onze op SaaS gebaseerde Critical Payments Solutions services gelanceerd. Deze dienstverlening omvat onder andere SWIFTNet Connectivity en uitgebreide integratiemogelijkheden, Back-office Payments Processing voor Banken voor SEPA IP, CT en DD en PSD2 PIS en AIS Processing en Bank-Connectivity voor Third Party Providers.