Aan het laden...

Betalings- en rapportageservices voor bedrijven

Slimmer, veiliger en in real-time

Betalings- en rekeningrapportages zijn essentieel voor elk bedrijf. Deze moeten uiterst nauwkeurig en veilig worden uitgevoerd, maar omvatten vaak handmatige stappen die tot fouten kunnen leiden. Met Visma's betalings- en rapportageservices voor bedrijven kunnen klanten hun toepassingen rechtstreeks en beveiligd integreren met hun bankrekeningen. Of ze de service nu gebruiken voor geautomatiseerde afstemming, periodieke betalingen of salarisbetalingen: er wordt via bestanden of API’s rechtstreeks verbinding gemaakt met de bank.

Met Visma's betalings- en rapportageservices voor bedrijven kunnen grote ondernemingen en serviceproviders – zoals leveranciers van diensten op het gebied van accounting, pensioenadministratie, boekhouding en uitgavenbeheer – naadloos verbinding maken met banken, zowel voor het uitvoeren van betaalopdrachten als voor het ophalen van rekeningoverzichten en -rapportages. De service verloopt volledig automatisch, waardoor kostbare en belastende handmatige stappen tot het verleden behoren. Via onze real-time API’s en operationele GUI heeft de controller altijd de meest recente statusinformatie ter beschikking en volledige controle over transacties, en kan deze op een veilige en efficiënte manier rekeningoverzichten importeren.

De service maakt gebruik van een rechtstreekse en beveiligde verbinding voor bestandsoverdracht, zodat bedrijven bestanden kunnen uitwisselen met hun banken.

De onderliggende technologie van deze service wordt ook gebruikt voor onze PSD2-connectiviteits- en verwerking. Dit is de nieuwste real-time technologie voor berichtafhandeling. De service biedt de voordelen van PSD2: contact leggen met aanvullende banken en meer betalingsproducten en -services gebruiken, zoals Instant Payments, periodieke betalingen en real-time rekeninginformatie. De service voldoet volledig aan de nieuwste marktvoorschriften en industriestandaarden, zoals ISO 20022.

Voor wie is deze service bedoeld?

  • Ondernemingen die hun betalings- en rapportagestromen willen optimaliseren
  • Providers van boekhoudsoftware die geïntegreerde oplossingen willen bieden
  • Kleine tot middelgrote banken die hun klanten nieuwe kanalen willen bieden
  • Providers van salaris- en pensioenservices

Voordelen

  • Volledig automatisch, dus efficiënter
  • Geen handmatige interventie, dus minder fouten
  • Volledig versleuteld en beveiligd
  • Volledige controle via API’s en onze optionele GUI
  • Voldoet aan de nieuwste rapportagevoorschriften, waardoor administratieve lasten verminderen

 

Waarom Visma Connect?

Visma Connect is de enige SWIFT-serviceprovider in Nederland en is SIP-gecertificeerd. In 2018 hebben we onze SaaS-gebaseerde oplossingen voor kritieke betalingen geïntroduceerd. Deze service omvat SWIFTNet-connectiviteit en uitgebreide integratieopties, waaronder backofficebetalingsverwerking voor banken met betrekking tot SEPA-betalingen, kredietoverschrijvingen, automatische incasso en services voor PSD2-betalingsopdrachten. We bieden ook services voor de verwerking van rekeninggegevens en bankconnectiviteit voor externe providers