Aan het laden...

PSD2 Connectivity en Processing

De snelste weg naar PSD2

Met de introductie van PSD2 kunnen financiële dienstverleners profiteren van verbeterde connectiviteit. Maar de integratie met API’s van andere banken is lastig. De PSD2 Connectivity en Processing service van Visma biedt de snelste verbinding met banken in heel Europa via een eenvoudige, geharmoniseerde API.

Licentiehoudende partijen, zoals TPP’s en fintech-bedrijven, kunnen onze API benutten om op een beveiligde en conforme manier betalingen te initiëren of rekeninginformatie bij meerdere banken op te halen. Wij regelen de integratie en het doorlopende onderhoud, zodat zij zich kunnen richten op het leveren van meerwaarde aan klanten.

De PSD2 Connectivity en Processing Services van Visma Connect omvatten:

 • Het uitvoeren van betaalopdrachten
  Wij ondersteunen betalingsinitialisatie via verschillende PSD2-API’s, om betalingen uit te voeren met goedkeuring van de eindgebruiker.
 • Transactiegegevens
  Voor het automatisch opvragen van transactiegegevens van de rekeningen van klanten. Dit maakt innovatieve use-cases mogelijk, zoals rekeningaggregatie of het realtime bepalen van kredietscores
 • 24/7 real-time beschikbaar
  Onze datacenters zijn redundant en draaien op verschillende elektriciteitsnetten om betrouwbaarheid en uptime te maximaliseren. Onze systemen zijn 24/7 beschikbaar, zodat batchverwerking aan het einde van de dag niet nodig is. Wij maken gebruik van een native real-time technologiestack, voor de beste prestaties.
 • Geharmoniseerde API’s
  Vergeet alle verschillen tussen API’s van diverse banken. Wij harmoniseren deze, zodat er een einde komt aan alle verwarring. Wij regelen de toewijzingen en berichtconversies – inclusief inhoud zoals foutcodes – en harmoniseren tevens alle processtromen. Hierbij worden API-calls waar nodig gecombineerd of opgedeeld om eenvoudig te profiteren van de zakelijke voordelen die PSD2 biedt.
 • Volledig Compliant
  Onze API voldoet volledig aan de Berlin Group Standard en aan toepasselijke voorschriften, zoals PSD2 en AVG.
 • REST-API’s
  Al onze API’s zijn gebaseerd op het REST-protocol en komen inclusief services met toegevoegde waarde zoals statistische rapportages en Anti-Financial Crime.
 • Security
  Security heeft bij ons de hoogste prioriteit. Ons bedrijf is ISO 27001-gecertificeerd. Alle klantgegevens worden tijdens verzending en opslag versleuteld. In onze toepassingen zijn beveiligingstools en -processen geïntegreerd om te garanderen dat onze services zo goed mogelijk beveiligd zijn. Bovendien voeren externe experts regelmatig een penetratietest uit op onze producten.
 • Services met toegevoegde waarde
  Visma is meer dan alleen een technische serviceprovider. We maken PSD2-implementatie eenvoudig, maar bieden ook gespecialiseerde Anti-Financial Crime services: AML (Anti-Money Laundering, Sanctiescreening en KYC (Know Your Customer).

 

Waarom Visma Connect?

Betrouwbaar en kosteneffectief
Wij bieden een kosteneffectief bereik in heel Europa en dankzij onze uitgebreide ervaring op het gebied van gekwalificeerde berichtuitwisseling zijn wij een betrouwbare partner. We voeren nu al meer dan 10 jaar de bedrijfskritische uitwisseling van berichten voor de Nederlandse overheid uit en hebben enorme ervaring in bedrijfskritische systemen.

Altijd beschikbaar

Ons platform draait in twee volledig redundant Tier IV-datacenters op toonaangevende LinuxOne-hardware. Het platform is gebaseerd op het toonaangevende betalingsplatform van IBM: FTM.

Gericht op developers
Onze PSD2-connectiviteits- en verwerkingsservice is ontworpen met de developer in gedachten. Onze klanten krijgen toegang tot een testomgeving die is verbonden met diverse sandbox-omgevingen van de bank. Daar kunnen alle mogelijke scenario’s worden uitgevoerd met betrekking tot verificatie, verbinding, foutafhandeling en gegevensuitwisselingsstromen. En kunnen de verschillende gegevenssets getest worden en ieder scenario geverifiëerd voor livegang.

Ongeëvenaarde ondersteuning
Onze service omvat een 24/7 servicedesk voor ondersteuning, incidentbeheer, probleembeheer, onderhoud, naleving en 24/7 bewaking van de infrastructuur.

Meerwaarde
Naast bovenstaande bieden wij ook Anti-Financial Crime services om kosten te verlagen en compliance te vergroten.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze PSD2-connectiviteits- en verwerkingsservice. Neem contact op hieronder of bel en vraag naar Steven Schouten of Marnix Harbers.

New call-to-action
 
088-1161800