Aan het laden...

SWIFTNet Connectivity

Outsource rompslomp. Insource flexibiliteit.

De markt voor betalingen verandert snel. De eisen van klanten nemen toe en wet- en regelgeving worden steeds complexer. Technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller en bieden zowel kansen als bedreigingen. In dit zakelijke klimaat moeten banken meer doen voor minder, met gegarandeerde compliance en operational excellence. SWIFTNet connectivity is onontbeerlijk, maar met de komende nieuwe gateway voor de ECB Target-services, genaamd ESMIG en de SWIFT ISO 20022-migratie (waar banken in 2021 mee te maken krijgen) en toegenomen beveiligingseisen (CSP), kan het intern beheren van SWIFTNet-connectivity belastend en kostbaar zijn. Bovendien wordt de aandacht verschoven van belangrijke onderscheidende factoren naar niet-onderscheidende zoals compliance.

Met de Visma Connect SWIFTNet-connectivity service kunnen instellingen hun rompslomp outsourcen en de benodigde flexibiliteit insourcen, om concurrerend kan blijven. We bieden alle vereiste functionaliteit, zoals FIN, FileAct, InterAct and Browse, RMA, Message Entry & Repair. Bovendien stemmen wij de berichtregels en -routing per bedrijf af, bieden we backoffice integratie en leveren we toepassingen voor embargoscreening.

Visma Connect is het enige SWIFT-gecertificeerde servicebureau in Nederland en beschikt over de International Standard on Assurance Engagements 3402 (ISAE 3402). Naast een beheerde SWIFT-gateway bieden we ook services die bescherming bieden tegen financiële misdrijven en kunnen we betalingsverwerking uit handen nemen. Wij garanderen 24/7 ondersteuning. Onze 'one-stop shop' biedt gemak, optimale beveiliging en beschikbaarheid.
Onze klanten zijn compliant en bij de tijd en kunnen zich met een gerust hart op de concurrentie richten en deze zelfs een stap voor blijven.

Voor wie is SWIFTNet Connectivity bedoeld?

  • Banken die flexibiliteit willen vergroten en compliance lasten verlagen
  • Ondernemingen willen met SWIFT efficiënt verbinding maken met verschillende banken

 

Wat zijn de voordelen?

  • Kostenefficiënt en eenvoudig schaalbaar – betaal naar gebruik
  • Maakt het teams mogelijk tijd te besteden aan concurrerende services en een einde te maken aan alle rompslomp
  • Vergroot jouw flexibiliteit en verbetert de time-to-market
  • De hoogste standaarden op het gebied van beveiliging, naleving, beschikbaarheid, prestaties en operationele uitmuntendheid.

 

Waarom Visma Connect?

Visma Connect is de enige SWIFT-serviceprovider in Nederland en is SIP-gecertificeerd. In 2018 hebben we onze SaaS-gebaseerde oplossingen voor kritieke betalingen geïntroduceerd. Deze service omvat SWIFTNet-connectiviteit en uitgebreide integratieopties, waaronder backofficebetalingsverwerking voor banken met betrekking tot SEPA-betalingen, kredietoverschrijvingen, automatische incasso en services voor PSD2-betalingsopdrachten. We bieden ook services voor de verwerking van rekeninggegevens en bankconnectiviteit voor externe providers.

Neem contact op

Wendbaarheid en product innovatie zijn de toekomst van financiële services. Kies voor een partner met een goede reputatie bij het verwerken van beveiligde betalingen. Neem contact op hieronder of bel en vraag naar Steven Schouten of Marnix Harbers.

New call-to-action
 
088-1161800