Aan het laden...

Hyperautomation in de logistiek

Organisaties in de logistiek moeten steeds grotere hoeveelheden informatie verwerken. De vraag naar externe logistieke dienstverleners groeit enorm, vooral nu online winkelen de norm is geworden. Dit heeft een hogere werkdruk en meer complexiteit voor organisaties tot gevolg. Klanten verwachten dat u 24 uur per dag en 7 dagen in de week ondersteuning biedt.

Met onze hyperautomationsuite bent u altijd bereikbaar zonder dat dit extra beslag legt op uw medewerkers. Responstijden behoren tot het verleden: uw klanten krijgen meteen antwoord. U kunt uw processen stroomlijnen, zodat uw personeel zich kan richten op het uitvoeren van uitdagende taken in plaats van repetitieve handelingen te verrichten.

Hoe kunt u hyperautomation in de logistiek toepassen?

Automatiseren van e-mailcommunicatie en meldingen: een combinatie van Artificial Intelligence (AI) en Robotic Process Automation (RPA) wordt gebruikt om verzendings- en bestelgegevens die intern of aan klanten worden verstuurd te automatiseren.

Automatiseren van orderverwerking: door middel van Robotic Process Automation worden bestellingen automatisch geclassificeerd en in uw portal ingevoerd. U kunt automatisering ook toepassen om bestellingen naar de juiste afdeling te sturen en de instellingen of vereisten te beoordelen die nodig zijn om bestellingen te verwerken.

Automatiseren van factuurverwerking: door middel van Robotic Process Automation wordt de verwerking van facturen geautomatiseerd. Zodra de bestelstatus is bijgewerkt, kan het systeem de factuur naar de betreffende klant sturen.

Klantenondersteuning: een chatbot verwerkt telkens terugkerende verzoeken van klanten, zoals vragen over de status van een bepaalde lading, of van een verzending of pakket.

Klein beginnen en daarna uitbreiden

Elke organisatie kan eigenlijk meteen aan de slag met onze oplossing. U kunt klein beginnen en specifieke onderdelen van ons pakket gebruiken. Later kunt u dit vervolgens uitbreiden. De meeste klanten beginnen met één use-case en gaan daarna al vrij snel opschalen.

Onze oplossingen worden geleverd als add-on, dus u krijgt niet te maken met complexe integratieprojecten. Onze oplossingen bouwen voort op het systeem waar u al mee werkt.

Neem contact op

Visma Connect is dé specialist in veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling. We houden ons aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging, servicemanagement en kwaliteitsborging. Gebruik onderstaande button of bel ons en vraag naar Steven Schouten.

New call-to-action
 
088-1161800