Aan het laden...

De snelste verbinding met de buitenwereld

Niemand opereert op een eiland. Bedrijven en overheden werken meer en meer samen. Of het nou intern is tussen afdelingen, van bedrijf tot bedrijf of van bedrijf tot overheid. Een veilige en betrouwbare uitwisseling van data is cruciaal. Visma Connect's integratie services heeft jarenlange ervaring in het verbinden van cruciale systemen en het faciliteren van veilig data delen.

Decentrale en bedrijfsspecifieke applicaties moeten snel veilig en betrouwbaar informatie kunnen delen zonder dat deze in verkeerde handen komt of onderweg verandert.

Visma Connect’s Integratie Platform maakt het delen en combineren van informatiestromen van interne en externe bronnen eenvoudig, GDPR proof, efficiënt en betrouwbaar.

Snelle, veilige gegevensuitwisseling tussen systemen en applicaties biedt het beste van twee werelden. Vertrouwde en werkende applicaties kunnen blijven, er hoeven geen ingewikkelde afspraken gemaakt te worden en het veilig delen van informatie kan snel beginnen.

Twee typen integratie services

Het integratieplatform van Visma Connect levert twee belangrijke typen integratieservices:

New call-to-action
 
088-1161800

Voor wie is het?

Visma Connect's integratie services is voor:

  • Bedrijven die samenwerken met andere bedrijven zoals FinTechs en financiële instellingen;
  • Bedrijven en instellingen die grote hoeveelheden informatie moeten aanleveren aan de overheid;
  • Bedrijven die samenwerken in een keten: logistieke bedrijven, assemblagebedrijven die werken met veel toeleveranciers;
  • Overheidsinstellingen die onderling data moeten delen;
  • Bedrijven en instellingen die data moeten delen met toezichthouders;
  • Hybride bedrijven en instellingen die werken met on-premises en cloud applicaties en data uit beide systemen willen combineren.

Visma Connect Cloud based connectivity

Visma Connect’s cloud-based Integratie oplossing: de kracht, veiligheid en snelheid van de cloud en de jarenlange ervaring van Visma Connect staan garant voor een betrouwbare en snel configureerbare oplossing.

Voordelen

Zelf integratie oplossingen ontwikkelen is risicovol, duur en inefficiënt en er zijn zoveel applicaties dat alleen een specialist de juiste tools en mapping heeft.

Visma Connect’s Integratie Platform

  • One stop shop voor alle koppelingen;
  • Eenvoud en efficiënt in gebruik;
  • Focus op de core business;
  • Configureerbaar met een uitgebreide API.

Waarom Visma Connect?

Sinds de oprichting in 2006 is Visma Connect de marktleider als het gaat om veilige en betrouwbare informatie uitwisseling. Visma Connect heeft het Single Window voor Maritiem en Lucht gebouwd, levert de technologie achter de berichtenbox van de overheid en verzorgt het betalingsverkeer voor duizenden ondernemers met de belastingdienst.

Neem contact op

Veilig samenwerken en informatie delen is nu belangrijker dan ooit. Neem daarom vandaag nog contact op met Nando Houthoff van Visma Connect en laat je informeren over de mogelijkheden van integratie. Gebruik de knop hieronder of bel.

New call-to-action
 
088-1161800