Aan het laden...

Connectiviteit in de digitale economie

In de huidige wereld wemelt het van de gegevens. Organisaties moeten hun eigen systemen (intern) met elkaar verbinden om efficiënt te kunnen werken. Tegelijkertijd moeten ze hun systemen integreren met andere bedrijven en organisaties in hun ecosysteem. Vaak willen ze informatie uitwisselen of hun applicaties openstellen voor anderen. Het is niet ongebruikelijk dat organisaties tegen complexe problemen aanlopen als ze een integratieproces proberen uit te voeren. In de meeste gevallen hoeven ze dit maar één keer te doen, dus hebben ze hiervoor geen gespecialiseerd team in dienst.

Experts

Het onderhouden van geïntegreerde systemen is echter een hele uitdaging als de organisatie geen experts in huis heeft. De problemen kunnen steeds groter worden naarmate de omstandigheden veranderen. Een dergelijk project aanpakken zonder kennis van de ingewikkelde wereld van standaarden is erg lastig en brengt risico’s met zich mee. Als u uw systemen openstelt, zult u zich terecht zorgen maken om de beveiliging. Wij helpen u om op een veilige manier verbinding te maken. Wij monitoren de integraties voor u, zodat u vanaf het begin gevrijwaard blijft van problemen.

Visma Connect is specialist op het gebied van veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling. Als u systemen wilt integreren om deel te kunnen nemen aan de moderne economie en samenleving, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

New call-to-action

vier oplossingen

Wij leveren verschillende soorten Integration Services, die voor elk wat wils bieden. Wij hebben waaruit u kunt kiezen:

Managed Integrations

Managed Integrations: hierbij werken we gedurende de levenscyclus van de integratie met u samen. Wij helpen u niet alleen om eisen op te stellen en de integratie te ontwerpen en ontwikkelen, maar ook om deze te hosten, te monitoren en proactief te onderhouden.

Lees verder

IPaaS Integrations platform as a service

Integrations Platform as a Service (IPaaS): wilt u zelf snel en veilig integraties opzetten, zodat anderen verbinding kunnen maken met uw systemen? Wij zijn reseller van Frends, een efficiënt en intuïtief platform met weinig programmeercode – ideaal om integraties binnen korte tijd te realiseren. Als u hulp of advies nodig hebt, maak dan gebruik van onze implementatieservice, dan helpen we u stap voor stap door het proces.

Lees verder

Integration Services Team

Integration Services Team: wij hebben een speciaal aansluitteam dat zich bezighoudt met het implementeren van integratieoplossingen voor al onze zakelijke klanten. Dit is een totaalpakket: wij helpen u met de benodigde certificaten, beveiliging en autorisatie, en laten u de beste praktische benaderingen zien. We hebben veel ervaring met omvangrijke implementatie- en migratieopdrachten. We helpen inmiddels honderden organisaties om probleemloos verbinding te maken met andere systemen.

Lees verder

API Management

API Management: essentieel voor organisaties die systemen willen verbinden met cloud-based software. Onze API-beheeroplossing biedt controle over de gehele API-levenscyclus. Wij creëren, beheren en monitoren API’s en bieden een ontwikkelportal voor uw klanten.

Lees verder

Neem contact op

Veilig samenwerken en informatie delen is nu belangrijker dan ooit. Neem daarom vandaag nog contact op met Nando Houthoff en laat je informeren over onze integratie services. Gebruik de knop hieronder om contact op te nemen of bel.

New call-to-action
 
088-1161800