Aan het laden...

Adapters

Vandaag de dag willen steeds meer bedrijven hun interne systemen op een veilige en gestructureerde manier verbinden met externe partijen. Betaalverwerkingssystemen moeten verbinding maken met afzonderlijke banken. Verzekeringsmaatschappijen zoeken naar een veiligere manier om patiëntendossiers te ontvangen. Organisaties in de toeleveringsketen moeten in contact blijven met klanten en leveranciers. Om deze verbindingen te kunnen leggen, heb je de juiste bouwstenen nodig.

Via adapters kan er verbinding tussen systemen worden gemaakt, gewoonlijk tussen externe en interne applicaties. Ze kunnen worden beschouwd als het bindmiddel dat de diverse IT-systemen bij elkaar houdt.

Hoe werken adapters?

Het type adapter en de functionaliteit ervan is afhankelijk van het type verbinding dat de klant nodig heeft. Wij leveren twee verschillende typen adapters:

  • B2B Gateway: een systeem waarmee informatie kan worden uitgewisseld tussen handelspartners.
  • API Gateway: een systeem waarmee u web-API's kunt maken en publiceren met het juiste gebruiksbeleid en toegangsbeheer en de juiste prestatierapportages.

Beide typen worden geleverd met verschillende beveiligingsprotocollen, zoals:

  • Proxy's
  • XML-gateways
  • Internetgateways

 

Hoe worden ze geleverd?

Wij hosten onze adapteroplossingen gewoonlijk in de cloud, maar afhankelijk van de behoeften van de klant kunnen ze ook on-premise worden geleverd.

Voordelen

Waarom zou u interne middelen inzetten voor het ontwikkelen van integraties als u kunt profiteren van een reeds bestaande talentenpool van middleware-specialisten? Vertrouw op onze kennis en beveiligingsexpertise om uw datastromen veilig en betrouwbaar te maken. Verkort de time-to-market en vertrouw op onze voortdurende ondersteuning voor het onderhoud dat u nodig hebt.

 

Neem contact op

Veilig samenwerken en informatie delen is nu belangrijker dan ooit. Neem daarom vandaag nog contact op met Nando Houthoff van Visma Connect en laat je informeren over de mogelijkheden van integratie. Gebruik de knop hieronder of bel.

New call-to-action
 
088-1161800