Aan het laden...

Enterprise Applications Integrations (EAI)

Waar adapters worden gebruikt om interne systemen te verbinden met externe systemen, bieden Enterprise Applications Integrations, of kortweg EAI, connectiviteit voor systemen die binnen een organisatie worden gebruikt. Dit type middleware wordt vaak gebruikt om dataoverdracht tussen verouderde systemen en hun nieuwere tegenhangers te vergemakkelijken. EAI kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals:

  • Data-integratie: de garantie dat informatie consistent blijft in meerdere systemen.
  • Het implementeren van bedrijfsregels in verschillende systemen: het extraheren van bedrijfsregels of -beleidsregels en het implementeren ervan in verschillende applicaties.
  • Eén interface voor een cluster van applicaties: dit maakt het gemakkelijker voor de gebruiker, die niet met verschillende UI's hoeft te leren omgaan, maar vanuit één interface toegang heeft tot meerdere applicaties.

Hoe worden ze geleverd?

Wij hosten onze EAI-oplossingen gewoonlijk in de cloud, maar afhankelijk van de behoeften van de klant kunnen ze ook on-premise worden geleverd.

Voordelen

Waarom zou u interne middelen inzetten voor het ontwikkelen van integraties als u kunt profiteren van een reeds bestaande talentenpool van middleware-specialisten? Vertrouw op onze kennis en beveiligingsexpertise om uw datastromen veilig en betrouwbaar te maken. Verkort de time-to-market en vertrouw op onze voortdurende ondersteuning voor het onderhoud dat u nodig hebt.

Lees onze blog en ontdek hoe wij de uitdaging van technologische integratie voor onze klanten aanpakken.

Neem contact op

Veilig samenwerken en informatie delen is nu belangrijker dan ooit. Neem daarom vandaag nog contact op met Nando Houthoff van Visma Connect en laat je informeren over de mogelijkheden van integratie. Neem contact op hieronder of bel.

New call-to-action
 
088-1161800