Aan het laden...

Integration Services Team

Integration Services Team

Een toegewijd team dat u helpt met het implementeren van applicatie-integraties. Ons Integration Services Team is gespecialiseerd in het aansluiten van zakelijke klanten op diverse integratieoplossingen. Dankzij onze ervaring met duizenden succesvolle integraties zijn wij vertrouwd met de beste praktijken. Zo helpen we u snel met certificaten, lossen we verbindingsproblemen op en begeleiden we u stap voor stap door het hele proces. Ons team heeft veel ervaring met omvangrijke implementatie- en migratieopdrachten. Onze specialisten hebben al honderden grote organisaties geholpen om binnen enkele maanden probleemloos verbinding te maken met andere systemen.

Voor wie is dit bedoeld?

Organisaties (publiek en privaat) die veel verschillende partners toegang moeten verlenen tot hun applicatie(s).

Voordelen

  • Geen specialiseerde kennis vereist
  • In korte tijd verbinding maken met honderden partners
  • Verbindingsproblemen worden opgelost voordat u ze opmerkt
  • Certificaten worden tijdig bijgewerkt
  • Volledige outsourcing, zodat u er geen omkijken naar hebt
  • Een handige centrale plek voor u en uw klanten.

Waarom Visma Connect?

Visma Connect is leider op het gebied van veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling. Organisaties zoals iSHARE (verantwoordelijk voor het naleven van uniforme afsprakenstelsels voor het delen van gegevens in de logistiek) vertrouwen op ons voor het opzetten en bijhouden van de juiste raamovereenkomst. Visma Connect heeft als medeontwerper het voortouw genomen in het ontwerp en de implementatie van het Standard Business Reporting-programma in Nederland, dat tweemaal de prijs voor Europese Best Practice heeft gewonnen.

Neem contact op

Veilig samenwerken en informatie delen is nu belangrijker dan ooit. Neem daarom vandaag nog contact op met Nando Houthoff en laat je informeren over onze integratie services. Gebruik de knop hieronder om contact op te nemen of bel.

New call-to-action
 
088-1161800