Aan het laden...

Lotta Hyperautomation: een nieuwe visie op werken

Zeg maar dag tegen vervelende en repetitieve taken en maak gebruik van de nieuwste technologie om tijd te besparen en je te focussen op het belangrijke werk. Van het afhandelen en verwerken van support tickets en online formulieren tot het beantwoorden van vragen: het kan allemaal op een efficiënte manier worden geautomatiseerd. Hyperautomation combineert state-of-the-art technologieën zoals AI, machine learning, procesautomatisering en natural language understanding in één pakket. Lotta, onze Hyperautomation-oplossing, stelt mens en technologie in staat om moeiteloos samen te werken.

Deze breed inzetbare combinatie van technologieën is ontwikkeld door Visma experts om in perfecte harmonie samen te werken en heeft zich ruimschoots in de praktijk bewezen. We garanderen een soepele samenwerking, snelle inzetbaarheid en betere resultaten.

New call-to-action
Critical Payments Solutions

Een complete automatiseringssuite

Onze hyperautomationssuite wordt geleverd met de volgende componenten:

  1. Een chattool: een aanpasbare interface waarmee u en uw klanten kunnen communiceren met backendsystemen of live agents. Bijvoorbeeld om salesgerelateerde vragen te stellen of om support te vragen.
  2. Artificial Intelligence: met behulp van AI begrijpt Lotta natuurlijke taal in de context met hoge nauwkeurigheid. Lotta kan via elk kanaal communiceren met uw klanten. De gemiddelde werknemer is vaak meerdere uren per dag kwijt met het zoeken naar de juiste informatie. Met tekstclassificatie (een subset van natuurlijke taalverwerking) kunt u veel van dit werk automatiseren. In plaats van handmatig support tickets te classificeren, kunt u bijvoorbeeld tekstclassificatie gebruiken om het verzoek te sorteren en naar de juiste persoon door te sturen of om het zelfs automatisch af te handelen. De oplossing kan ook gebruikt worden voor zeer specifieke en complexe vragen. Lotta leert snel met behulp van uw eigen data en naarmate er meer data beschikbaar zijn, gaat het leren steeds beter.
  3. Robotic Process Automation (RPA): door routinematige en arbeidsintensieve taken te automatiseren, maakt u tijd vrij voor uw medewerkers om zich te concentreren op die zaken die nog een menselijke blik nodig hebben.

RPA kan ook worden gebruikt om de frequentie en schaal van gegevensverwerking aanzienlijk te verhogen. In plaats van een taak een paar keer per maand uit te voeren, kunt u ervoor kiezen om dit elke dag te doen. Combineer RPA met de AI van Lotta Hyperautomation, en u kunt er zeker van zijn dat er echt begrip achter de automatisering zodat u zeker weet dat precies de juiste dingen worden gedaan.

Naast een back-end integratie biedt Lotta Hyperautomation ook een front-end integratie voor applicaties die geen API hebben. Een groot voordeel van deze front-end integratie is dat u uw onderliggende IT-infrastructuur niet hoeft te veranderen: u voegt simpelweg Lotta Hyperautomation toe aan uw platform.

Voor wie is het?

Lotta Hyperautomation is ontworpen voor een gemakkelijke en betrouwbare integratie in ieder bedrijfsproces. Het is vooral interessant voor organisaties die grote hoeveelheden verzoeken afhandelen of die processen willen automatiseren waar momenteel veel handmatige taken bij betrokken zijn.

Voordelen

  • Doe je voordeel met automatisering en kom ook in de nieuwe wereld van werk
  • Begin met het automatiseren van handmatige taken en ga meteen al efficiënter werken
  • Minimaliseer de kans op menselijke fouten met de modernste technologie
  • Verhoog de productiviteit van je medewerkers

Neem contact op

Visma Connect is dé specialist in veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling. We houden ons aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging, servicemanagement en kwaliteitsborging. Gebruik onderstaande button of bel ons en vraag naar Steven Schouten.

New call-to-action
 
088-1161800