Aan het laden...

De Visma Connect Box

De Visma Connect Box. Een antwoord op de data paradox. Aan de ene kant ruilen we al onze privédata in voor gratis services en mogen bedrijven alles van ons weten: waar we zijn, met wie we zijn en wat we bespreken. Aan de andere kant maken we ons steeds meer zorgen over onze privacy en willen we weten waar onze persoonlijke data worden opgeslagen en met wie gedeeld.

Er zijn weinig instanties die meer gevoelige gegevens beheren en opslaan dan publieke. Gevoelige gegevens vragen om veilig beheer. Vooral nu meer en meer communicatie verschuift van papier en persoonlijk naar digitaal moeten publieke instanties nadenken over de beste manier om veilig en vertrouwelijk te communiceren.

Het gemak van een digitale strategie

Een digitale strategie kan grote voordelen hebben: snelheid en gemak voor de burger en dossiers kunnen volledig en samenhangend opgeslagen worden en eenvoudig gedeeld. Dit maakt de samenwerking met andere publieke diensten sneller en de communicatie met de belanghebbenden gebruiksvriendelijker.

Maar, hoe groot het gemak ook, communicatie van en tussen publieke instellingen is bijna per definitie vertrouwelijk. Belastingaangiften, beschikkingen, dossiers, ze bevatten allemaal persoonlijke en vertrouwelijke informatie. Vaak opgesteld met een specifiek doel en gericht aan een specifieke ontvanger.

Voor wie is het?

  • Gemeenten,
  • Gemeentelijke samenwerkingsverbanden,
  • Uitvoeringsorganisaties,
  • Waterschappen,
  • Woningbouwverenigingen,
  • Zorginstellingen.

Alle maatschappelijke organisaties die veilig en interactief met burgers willen communiceren, online dossiers aanleggen, bijhouden en inzichtelijk willen maken voor rechthebbenden en rechtsgeldig, digitaal, getekende documenten willen ontvangen en verzenden of informatie moeten verifiëren bij andere instellingen.

Visma Connect Box

Het moderne gemak van digitaal gecombineerd met de veiligheid van een kluis. Data moet gedeeld worden om waardevol te zijn. Maar niet alle data met iedereen. De Visma Connect Box is dé plek waar belangrijke informatie en communicatie wordt opgeslagen, gedeeld en geverifieerd door en met alleen die partijen die er recht op hebben, eventueel zero-knowledge proof.

De Box is bij uitstek geschikt voor het be- en afhandelen van vergunningsaanvragen en bezwaarschriften, het verifiëren van gegevens van instanties en het rechtsgeldig, digitaal, ondertekenen van documenten.

Voordelen

Visma Connect kent de Nederlandse en Europese- standaarden en beheert afsprakenstelsels. Daarom kan Visma Connect snel en veilig de connectie maken tussen de box en bestaande applicaties. Dus geen omvangrijke ICT implementaties maar snel, gemaksvriendelijk en veilig communiceren met burgers en andere publieke instanties.

Waarom Visma Connect?

Visma Connect is specialist op het gebied van interoperabiliteit en koppelingen en heeft jarenlange ervaring in de publieke sector. Visma Connect ontwierp en bouwde de berichtenbox van de overheid en het single maritime window.

Neem contact op

Visma Connect is de belangrijkste leverancier van hulpmiddelen, taxonomieën en expertise op het gebied van uitwisseling van informatie en gegevens. Ontdek vandaag nog hoe u de overdracht van uw gegevens kunt beveiligen, zonder in te leveren op snelheid en betrouwbaarheid. Gebruik de knop hieronder of bel en vraag naar Elsbeth Bodde.

New call-to-action
 
088-1161800