Aan het laden...

Portals: snel en eenvoudig toegang tot SBR

Standard Business Reporting wordt meestal geïmplementeerd met behulp van een system-to-system interface. Elk XBRL-instance wordt van het ene systeem naar het andere verzonden, zonder menselijke tussenkomst. Sommige organisaties beschikken echter niet over de systemen om hiervan gebruik te maken. Met onze Portals bieden wij ook deze organisaties de kans om ook te profiteren van de mogelijkheden van SBR.

Hoe wordt dit geleverd?

Via een opstelportaal kunnen rapporterende partijen hun meldingen handmatig invoeren. Partijen die informatie aanvragen, kunnen een ontvangstportaal gebruiken om de ingediende informatie te verzamelen en om erover te rapporteren.

De portalen kunnen worden geleverd als stand-alone oplossingen of als onderdeel van ons SBR-aanbod. Wij kunnen de portalen ontwikkelen en onderhouden, in overeenstemming met de eisen van de klant.

Voor wie is het?

  • Overheidsinstellingen die bezig zijn om SBR te implementeren
  • Financiële instellingen zoals banken, verzekeraars en financieringsmaatschappijen
  • Intermediairs, zoals accountants en fiscalisten die namens klanten rapportages verzenden naar overheidsinstanties
  • Bedrijven die rapportages verzenden naar toezichthouders en naar elkaar

Voordelen

Ook bedrijven zonder system-to-system connectiviteit kunnen gebruik maken van SBR. Het maakt het gemakkelijker voor overheidsinstanties om het gebruik van Standard Business Reporting te stimuleren.Omdat er geen extra kosten voor connectiviteit en interface vereisten voor gebruikers aan verbonden zijn.

Neem contact op

In een wereld die op data draait, is betrouwbare en gestructureerde informatie van cruciaal belang. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling. Ontdek hoe u beter en sneller inzicht krijgt in uw data. Gebruik de knop hieronder of bel en vraag naar René van der Meij.

New call-to-action
 
088-1161800