Aan het laden...
Header Image of two people sitting close to each other while working on the same computer

Het Visma Intelligence Platform: neem de binnenbocht op weg naar inzichten.

De wereld van vandaag krioelt van data. Dit biedt grote kansen maar tegelijk ook uitdagingen voor organisaties, omdat ze onder druk staan om waarde te halen uit deze data. Met het Visma Intelligence Platform (kortweg VIP) gaat u van gegevens naar informatie en van informatie naar inzichten, met behulp van de modernste machine learning algoritmes.

Eén AI-platform, meerdere gegevensbronnen

Het Visma Intelligence Platform verwerkt een grote diversiteit aan gegevens in een grote verscheidenheid aan formaten en brengt deze samen in een dynamisch datawarehouse. Het warehouse wordt aangemaakt op basis van uw input en / of een taxonomie. Naast uw eigen datasets kunt u gegevens invoeren uit open bronnen, zoals weerberichten, geografische informatie en demografische en economische statistieken. Op deze grote datasets worden onze machine learning-algoritmen toegepast om u te helpen voorspellende analyses uit te voeren. Het platform wordt geleverd als een service, stand-alone of als onderdeel van onze SBR-propositie.
 

Voor wie is dit?

  • Bedrijven die grote hoeveelheden data verwerken en inzichten uit meerdere informatiebronnen willen halen;
  • Boekhoud- en administratie bedrijven die veel financiële gegevens verwerken;
  • Overheden die grote hoeveelheden data willen benutten om de openbare dienstverlening te verbeteren.

 

Wat zijn de voordelen?

  • Geen black box: wij helpen u de wiskunde achter de uitkomsten te begrijpen zodat u de uitkomsten kan vertrouwen en begrijpen;
  • Krijg veel sneller inzichten uit uw gegevens, met een datawarehouse dat zich aanpast aan uw behoeften;
  • Combineer operationele, financiële en open data om waarde te genereren.

 

Waarom Visma Connect?

Met het Visma Intelligence Platform bent u sneller productief dan met vergelijkbare oplossingen. Het Visma Intelligence platform past zich aan op basis van uw gebruik en data. Security en privacy by design. Wij zijn dé specialisten in veilige en gekwalificeerde informatieoverdracht. Visma Connect houdt zich aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging, service management en quality assurance.

Neem contact op

In een wereld die op data draait, is betrouwbare en gestructureerde informatie van cruciaal belang. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling. Ontdek hoe u beter en sneller inzicht krijgt in uw data. Gebruik de knop hieronder of bel en vraag naar René van der Meij.

New call-to-action
 
088-1161800