Aan het laden...
Winner ibm

Visma Connect wint IBM Outstanding Cognitive Solution Award 2018

EBPI heeft op 20 juni de IBM Outstanding Cognitive Solution Award 2018 gewonnen, voor brede inzet van nieuwe en bestaande technologie in de dienstverlening. EBPI breidt onder andere haar portfolio uit met een nieuw betaalplatform om klanten een flexibel, robuust en veilig platform te bieden voor betaaldiensten. Ze hebben hierbij gekozen voor IBM Financial Transaction Manager op een mainframe van IBM. Inspelend op de veranderende wet- en regelgeving en toepassingen als instant payments is EBPI klaar voor nieuwe dienstverlening.

 

EBPI winnaar

Er was een geïntegreerd systeem nodig dat een SWIFTNet-verbinding ondersteunt. Beveiliging is daarbij key vanwege de hoge eisen van SWIFT en de GDPR. Daarom heeft EBPI gekozen voor IBM LinuxONE Rockhopper server. Dit is een zeer veilig, betrouwbaar en volledig schaalbaar platform, dat kan meegroeien naar de toekomst.

Coen Egberink, algemeen directeur bij EBPI, legt uit: "We zijn van mening dat onze capaciteiten perfect passen bij de financiële sector. We hebben besloten om een betalingsverwerkingsservice van SWIFT Service Bureau aan te bieden, maar dat betekende dat we onze IT-infrastructuur enigszins moesten aanpassen. Met het nieuwe geïntegreerde systeem hebben we een zeer hoge beschikbaarheid en nagenoeg geen downtime. Bovendien voldoen we hiermee aan alle beveiligings- en compliance eisen, en de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming.''

Naast de toepassing van IBM technologie wordt in de payment dienstverlening ook gebruik gemaakt van Hyperledger Blockchain technologie en Watson AI capaciteiten vanuit Bleumix.

''We zijn erg blij met deze award,'' aldus Coen Egberink. ''Het betekent zichtbaarheid over de gehele breedte van onze dienstverlening, die te allen tijde veilig en betrouwbaar moet zijn.''

Lees hier het hele artikel.

Neem contact op

Weten wat Visma Connect voor uw organisatie kan doen? Bel 088-1161800 of stuur een e-mail naar vco.info@visma.com Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief