Aan het laden...
Hollan Fintech Roun table

Holland Fintech Payments Round Table bij Visma Connect

Innovatie 

Payments is een van de snelst innoverende sectoren van de financiële industrie. Technologische ontwikkelingen en wet en regelgeving zoals PSD2 maken tal van nieuwe services mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn het ophalen van rekeninginformatie en betere en snellere betaalmogelijkheden. Aanvullend hierop biedt data analytics tal van kansen om de customer experience te verbeteren.

Niet alleen de consument profiteert van innovaties in de payments industrie. Ook bedrijven en instanties kunnen kosten besparen en efficiënter werken. Digitale betalingen kunnen sneller en makkelijker worden ontvangen, verwerkt en uitgevoerd en realtime reconciliatie biedt een wereld aan mogelijkheden voor de accounting afdeling.

Ook voor bedrijven die actief zijn in financiering en factoring bieden de nieuwe ontwikkelingen in payments tal van mogelijkheden en kansen om nieuwe vormen van dienstverlening aan te bieden.

Holland Fintech Event

Op 17 september 2019 organiseren Visma Connect, Invers en Holland Fintech een rondetafelbijeenkomst voor leden van Holland Fintech.

Topics

Tijdens deze bijeenkomst wordt je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en de vele kansen die PSD2 biedt, het ophalen van rekeninginformatie en compliance.

Praktische informatie

Tijden: 09.00 -11.30
Adres: Visma Connect
Prinses Catharina-Amaliastraat 5,
2496 XD Den Haag

Aanmelden

Stuur een email naar: events@hollandfintech.com voor meer informatie of om de aanmeldlink te ontvangen. Meer informatie: https://hollandfintech.com/Events/payments-regulationscompliance/

Neem contact op

Neem contact op met Steven Schouten of Marnix Harbers om u te laten informeren over de mogelijkheden en de ervaring van Visma Connect. Bel  088-1161800 of stuur een e-mail.