Aan het laden...
Gefocused meisje met hoofdtelefoon maakt notities tijdens de KYC ronde tafel van het jaarcongres Toekomst van het Betalingsverkeer

KYC ronde tafel Visma Connect en BusinessForensics op digitale editie Toekomst van het Betalingsverkeer

Op donderdag 8 oktober om 11:00, verzorgen Visma Connect en BusinessForensics een online ronde tafel over Know Your Customer (KYC) en verandermanagement als onderdeel van het jaarcongres Toekomst van het Betalingsverkeer. De ronde tafel heeft als titel: Mens vs. Machine. Toekomst van het Betalingsverkeer is al 20 jaar dé ontmoetingsplaats voor alle Payment Professionals in Nederland. De 2020 editie vindt volledig online plaats.

De ronde tafel met als voorzitter Koen Juffermans, Accountmanager bij BusinessForensics, behandelt de uitdagingen die organisaties hebben op het gebied van verandermanagement en KYC.

Om KYC projecten en implementaties tot een succes te maken moet iedere medewerker van de organisatie - van analist tot manager - op een andere manier gaan denken, werken en trainen. Alleen een innovatief systeem is niet genoeg. De hele organisatie moet mee veranderen. De belangrijkste aandachtspunten hierbij zijn: leren om altijd kritisch te zijn, blijvend streven naar verbetering en het beter begrijpen en interpreteren van data.

Naast Koen Juffermans doet van BusinessForensics Robby Philips mee aan de ronde tafel. Robby is Partner Manager bij het RegTech bedrijf.

Visma wordt vertegenwoordigd door Lars Nygaard. Lars is Product Manager bij Visma Addo. Lars Nygaard was verantwoordelijk voor de implementatie van een KYC-oplossing bij een van de grootste banken in Scandinavië.

Datum en tijd

De Ronde tafel wordt gehouden op 8 oktober van 11:00 tot 12:00 uur.

Schrijf je nu in

Schrijf je in op de website van Toekomst van het Betalingsverkeer en om een overzicht van de andere round tables te zien. https://www.toekomstbetalingsverkeer.nl/digital-round-tables/

Neem contact op

Meer weten over onze oplossingen en over wat wij voor u kunnen doen? Bel 088-1161800 of stuur een e-mail .

New call-to-action