Aan het laden...

MVO Prestatieladder Certificaat

MVO Prestatieladder

Op 27 Juni 2017 heeft Visma Connect het MVO-Prestatieladder (MVO-P) certificatieproces succesvol afgerond. De Prestatieladder is een Managementsysteem en certificatienorm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het certificaat maakt duurzame ontwikkeling concreet en objectief aantoonbaar.

MVO-P is geïnspireerd op internationaal geaccepteerde documenten, zoals de ISO 26000, de ISO 9001:2015, AA1000 en het Global Reporting Initiative (GRI). De opbouw van de norm is identiek aan de structuur van ISO 9001 en ISO 14001. Het is opgezet volgens de zogenaamde High Level Structuur, en hierdoor als Managementsysteem in te richten en te integreren met reeds bestaande Managementsystemen.

Visma Connect: MVO sinds 2006

Sinds de oprichting in 2006 is Visma Connect al bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De dienstverlening van Visma Connect is een schoolvoorbeeld van het groener en energiezuiniger maken van Nederland. Dankzij Visma Connect worden papieren gegevensstromen vervangen door digitale ketenberichten. Dus beperking van papiergebruik en beperking van vervuilend transport. In 2016 verwerkte Visma Connect al ruim 56 miljoen berichten en ruim 135 miljoen statusverzoeken.

Gecertificeerde Organisaties

Visma connect is nu ook officieel opgenomen in de lijst van MVO Prestatieladder gecertificeerde organisties. De Visma Connect inschrijving vind je op de website van MVO Prestatieladder.

Structuur

Met behulp van de MVO-prestatieladder kunnen wij onze onze strategie ook vanuit vanuit maatschappelijke betrokkenheid vormgeven en krijgen wij inzicht in onze duurzame prestaties. Niet alleen op het gebied van Planet maar zeker ook op het gebied van People en Profit.

Neem contact op

Weten wat Visma Connect voor uw organisatie kan doen? Bel 088-1161800 of stuur een e-mail naar vco.info@visma.com Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief