Aan het laden...

Visma Connect wint opdracht voor digitale ZoetermeerPas

Digitale ZoetermeerPas

Visma Connect heeft samen met pasleverancier IDCARDplaza de aanbesteding van de gemeente Zoetermeer gewonnen om de stadpas -de digitale ZoetermeerPas - te ontwikkelen. Voor deze ZoetermeerPas maakt Visma Connect gebruik van blockchain technologie. Ook komt er een app, die het gebruik van de digitale pas nog makkelijker zal maken. Het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst is de eerste stap in de overgang van papieren cheques naar digitaal tegoed op de ZoetermeerPas.

Gebruiksgemak voor de ZoetermeerPashouders

Wethouder Taco Kuiper (Sociale Zaken) startte gisteren samen met beide directeuren van de samenwerkingspartners officieel de samenwerking. Kuiper is positief over de voortgang van het project. 'Digitalisering van de ZoetermeerPas betekent veel meer gebruiksgemak voor de ZoetermeerPashouders'.

Betrouwbare, veilige en snelle elektronische informatie-uitwisseling

Coen Egberink (directeur Visma Connect) en Peter van Es (directeur IDCARDplaza) zijn blij dat de keuze op hen is gevallen. 'Visma Connect is een ICT-dienstverlener met veel ervaring in het realiseren van dit soort projecten, die gaan om betrouwbare, veilige en snelle elektronische informatie-uitwisseling. De gemeente Zoetermeer is een van de voorlopers in het gebruik van een blockchain oplossing voor een stadspas. Wij zien er erg naar uit om dit mooie project met IDCARDplaza en de gemeente Zoetermeer te realiseren', aldus Egberink.

De ZoetermeerPas is er voor inwoners van Zoetermeer met een laag inkomen. Pashouders krijgen korting op leuke, sportieve, leerzame en culturele activiteiten.

Neem contact op

Neem contact op met Ralph Verhelst of Marcel Raap om u te laten informeren over de mogelijkheden van blockchain en de ervaring van Visma Connect. Bel  088-1161800 of stuur een e-mail.