Aan het laden...

Visma Connect partner van Odyssey 2020

Odyssey 2020

Ook in 2020 is Visma Connect weer partner van het open innovatieprogramma Odyssey: “Polaris” en de bijbehorende hackathon. De hackathon vindt plaats in Groningen van 2 en met 6 april 2020. Het is de grootste en belangrijkste hackathon in zijn soort ter wereld.

Odyssey en innovatieve ideeën

Het programma verbindt innovatieve ideeën met overheden, profit en non-profit partners om oplossingen voor complexe sociale uitdagingen. Dit met behulp van blockchain, AI en andere opkomende technologieën. Met een reeks branche-evenementen, hackathons en een gedecentraliseerd incubatieprogramma mobiliseert Odyssey een wereldwijd ecosysteem van meer dan 6.000 leden. Hieromder software ontwikkelaars, creatieven, startups, bedrijven, investeerders, overheidsinstanties, juridische experts, toezichthouders en wetenschappers. Maar ook andere belangrijke stakeholders.

Tijdens de derde editie van Odyssey Hackathon in 2019 hebben 100 teams van over de hele wereld, met ondersteuning van  honderden experts (in totaal meer dan 1500+ mensen), nieuwe oplossingen voor complexe sociale uitdagingen gebouwd, met behulp van blockchain, AI en robotica. Deze uitdagingen hebben grote sociale en ecologische impact en een groot maatschappelijk belang en  kunnen eenvoudigweg niet worden opgelost door één organisatie of sector maar alleen door een basisbeweging, brede samenwerking en een nieuwe openbare digitale infrastructuur om een ​​dergelijke samenwerking mogelijk te maken.

Aanmelden
De vierde editie van de Odyssey Hackathon vindt plaats in Groningen van 2-6 april 2020. Teams kunnen zich nog aanmelden van 20 januari tot 24 februari 2019.

Schrijf je in voor de Odyssey-nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden. Meer informatie hier op: https://polaris.odyssey.org/#program

Neem contact op

Neem contact op met Ralph Verhelst of Marcel Raap om u te laten informeren over de mogelijkheden van blockchain en de ervaring van Visma Connect. Bel  088-1161800 of stuur een e-mail.