Aan het laden...

Visma Connect’s Robert Kam te gast in VKA podcast over Privacy

Visma Connect’s privacy and legal counsel Robert Kam is vanaf deze week te horen in de privacy podcast van Verdonck, Klooster & Associates. De privacy podcast van het gerenommeerde adviesbureau is een maandelijkse podcast waarin de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy worden behandeld. De podcast wordt gepresenteerd door Marius van Rijswijk.

In augustus van dit jaar maakte brancheorganisatie NLdigital bekend dat de privacy gedragscode van de ICT-branche, de Data Pro Code, definitief is goedgekeurd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Een feestelijke bijeenkomst waar ook de bedrijven die al gecertificeerd waren voor de Data Pro Code, zoals Visma Raet en Visma Connect aanwezig waren.

Waarom is deze gedragscode in het leven geroepen? Waarom zou je je als ICT-leverancier moeten laten certificeren? Marius van Rijswijk gaat hierover in gesprek met Rowan Huiskes, projectmanager bij NLdigital en onze eigen Robert Kam. Tijdens de podcast gaat Robert verder in op het belang van de gedragscode, het verloop van het proces om gecertificeerd te worden, het belang van transparantie en de geest van de AVG.

Luister naar de Podcast

Ben je benieuwd geworden naar de podcast? Beluister deze dan op de website van Verdonck, Klooster & Associates: https://www.vka.nl/privacy-podcast/.

Visma Connect en certificeringen

Naast het Data Pro certificaat heeft Visma Connect een ISO 20000, ISO 27001, ISO 9001 een SWIFT SIP Certificaat en voldoen we aan de eisen van de MVO Prestatieladder. Wil je meer weten over onze andere certificaten? Klik dan hier.

Neem contact op

Meer weten over onze oplossingen en over wat wij voor u kunnen doen? Bel 088-1161800 of stuur een e-mail .

New call-to-action