Aan het laden...

Visma Connect’s Ruud de Jong op MongoDB.Live

Visma Connect’s solution architect Ruud de Jong is op dinsdag 10 november spreker op MongoDB.live. Met meer dan 5.000 deelnemers is MongoDB.live een van de grootste online tech events ter wereld.

Gigantisch Berichtensysteem

Tijdens zijn presentatie zal Ruud vertellen hoe hij en zijn collega’s voor de Nederlandse overheid een van de grootste berichtensystemen ter wereld hebben gebouwd. De snel toenemende digitalisering maakt het voor alle overheden - dus ook de Nederlandse- noodzakelijk om over een veilig, snel en controleerbaar systeem te beschikken om berichten en informatie te delen. Een systeem waarmee verschillende overheidsdiensten kunnen communiceren met alle burgers in het land. Een zeer complex en veeleisend project. Waarin, op het eerst gezicht, onverenigbare eisen toch verenigd moesten worden.

Gelukkig kwam MongoDB op zijn pad en unlimited storage.

Over MongoDB

MongoDB is het toonaangevende moderne, algemene databaseplatform, ontworpen om de kracht van software en data te ontketenen voor ontwikkelaars en de applicaties die ze bouwen. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York, met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific, we zijn dicht bij de plaats waar u zaken doet. MongoDB heeft meer dan 22.200 klanten in meer dan 100 landen. Het MongoDB database platform is meer dan 125 miljoen keer gedownload en er zijn meer dan 1 miljoen MongoDB University registraties geweest.

Aanmelden?

Benieuwd naar deze sessie? Schrijf je hier in om gratis deel te nemen aan het online MongoDB event.

Neem contact op

Visma Connect is de hoofdleverancier van hulpmiddelen, taxonomieën en expertise op het gebied van uitwisseling van informatie en gegevens. Ontdek vandaag nog hoe u de overdracht van uw gegevens kunt beveiligen, zonder in te leveren op snelheid en betrouwbaarheid. Gebruik de knop hieronder of bel en vraag naar Marnix Harbers.

New call-to-action
 
088-1161800