Aan het laden...
Joris Joppe, Arjan van Beek en Jan-Paul van der Velden tijdens de opnames van de Visionplanner podcast over XBRL en AI.

Visionplanner podcast over XBRL en AI met Jan-Paul van der Velden online

Visionplanner podcast #17  met Jan-Paul van der Velden, de XBRL en AI expert, van Visma Connect staat online. In deze podcast is Jan-Paul te gast bij  Joris Joppe en Arjan van Beek, product managers bij Visionplanner.  Joris, Arjan en Jan-Paul praten onder andere over XBRL en AI, Digipoort en Health Scores van bedrijven. Ook wordt de vraag "Is XBRL nog steeds de juiste rapportagestandaard? " beantwoord. Daarnaast vertelt Jan-Paul hoe je XBRL en AI kan combineren en hoe je met het Open Information Model XBRL data naar het CSV formaat om kan zetten.

Bekijk Visionplanner Podcast #17 hieronder of beluister hem op Spotify of Apple Podcasts.

De Visionplanner podcast

De Visionplanner podcasts zijn te vinden op Spotify en Apple Podcasts en te zien en te horen op Youtube. Meer informatie over de Visionplanner podcast hier: https://www.visionplanner.com/podcast

Neem contact op

In een wereld die op data draait, is betrouwbare en gestructureerde informatie van cruciaal belang. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling. Ontdek hoe u beter en sneller inzicht krijgt in uw data. Gebruik de knop hieronder of bel en vraag naar René van der Meij.

New call-to-action
 
088-1161800