Aan het laden...

Visma Connect doorloopt mvo-audit met succes en behoudt MVO Prestatieladder-certificering

Het nastreven van maatschappelijke doelstellingen heeft altijd in ons DNA gezeten. Vanaf het eerste begin was het onze visie om dé infrastructuurprovider voor de digitale samenleving te zijn door veilige, gekwalificeerde gegevensuitwisseling te faciliteren. Duurzaamheid is een kernprincipe achter deze ambitie, aangezien digitalisering zorgt voor minder behoefte aan papier binnen informatiestromen. In 2017 hebben we onze duurzaamheidsambitie geformaliseerd door de MVO Prestatieladder-certificering te behalen.

De op ISO 26000 geïnspireerde MVO Prestatieladder certificeert MVO-managementsystemen en maakt onze activiteiten op dit gebied tastbaarder, objectiever en beter verifieerbaar. Drie jaar later kunnen we met gepaste trots zeggen dat we de eerste audit na onze certificering officieel met succes hebben doorlopen! Niet alleen voldoen we aan de norm, we hebben ook grote verbeteringen gerealiseerd ten opzichte van de eerste beoordeling.

Sterke punten 

De auditor was erg positief over de instelling van ons team. Iedereen bij Visma Connect wil een positieve bijdrage leveren en is zich sterk bewust van de impact die ons werk heeft op onze omgeving. We willen allemaal de samenleving verbeteren, of dat nu door onze services gebeurt of door persoonlijke inspanningen.

Daarnaast sluiten onze bedrijfsdoelstellingen nauw aan op onze MVO-doelstellingen. We zorgen met name goed voor onze werknemers en zijn voortdurend bezig om onze werkomgeving te verbeteren. We hanteren een zeer positief ontvangen bezoldigingsbeleid en bieden groeipaden voor loopbaanontwikkeling.

Ook steken we veel energie in duurzaamheid. We gebruiken energiezuinige apparatuur, werken grotendeels papierloos en – misschien wel het belangrijkste – helpen andere organisaties om dat ook te doen. Zo hebben we onlangs de lancering bekendgemaakt van ons duurzaamheidsplatform, waarmee bedrijven hun duurzaamheidsrapportage kunnen standaardiseren en stroomlijnen.

We zijn er bijzonder trots op dat we deze audit met succes hebben doorlopen en danken ons team hartelijk voor hun toewijding en drive! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze MVO-activiteiten.

Neem contact op

Neem contact op met Marjolein Kok om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen via onderstaande knop.

New call-to-action
 
088-1161800