Aan het laden...

Ontdek de voordelen van Integrations as a Service

Webinar: Exploring the benefits of Integrations as a Service
Samen bereik je meer dan alleen. Integraties zijn onmisbaar voor betrouwbare en veilige gegevensuitwisseling tussen afdelingen, tussen bedrijven of tussen bedrijven en overheden. Wij zijn het ons vaak niet eens bewust, maar we gebruiken bijna elke dag integraties, bijvoorbeeld om een online aankoop te betalen, belastingaangifte te doen of om efficiënt te werken.
Bedrijven kunnen integraties zelf beheren en ontwikkelen. Maar dat is moeilijk, riskant, duur en misschien nog wel belangrijker: het slokt tijd en aandacht op die beter besteed kunnen worden aan de core business. Veel voorkomende hindernissen zijn:

  • Data silo's en systemen en processen die niet op elkaar aansluiten;
  • Een hoge TCO en complex life cycle management;
  • Het onderhoud en de schaalbaarheid van de infrastructuur.

Op donderdag 9 juli 2020 organiseert Visma Connect het “addressing Common Software Integration Hurdles with an Integration Services Platform” webinar. Tijdens dit webinar vertelt onze CTO, Kim Andersen, hoe u deze obstakels overwint met een Integration Services Platform. Het webinar begint om 14:30 en behandelt de volgende typen integraties:

  • Enterprise Application Integration,
  • Business Process Automation en
  • Robotic Process Automation

Ten slotte gaan we in op hoe het Integration Platform van Visma Connect u kan helpen de time-to-market van producten en diensten te versnellen en onderhoudskosten te verminderen, dankzij Integrations as a Service.

Sprekers

Kim Andersen

Het webinar wordt gegeven door onze Tribe Director (CTO), Kim Andersen. Kim heeft 35 jaar ervaring in de IT-industrie. Hij heeft ambitieuze transformatieprojecten voor ondernemingen geleid met een focus op bedrijfsresultaten. Zijn sterkste punt is het vertalen van zakelijke behoeften in technologische mogelijkheden en het ontwerpen van de bijbehorende architectuur. Door de jaren heen heeft Kim gewerkt voor bedrijven als CGI en Tieto, de toonaangevende systeemintegrator in Scandinavië. Kim gaf leiding aan de cloudstrategie bij beide bedrijven. Dit resulteerde in een sterke omzetgroei en effectieve cloud-ready transitie.

Hugo Herman de Groot

Naast Kim 'op het podium' staat Hugo Herman de Groot, Sales & Marketing Director bij Visma Connect. Hugo heeft meer dan drie decennia commerciële ervaring in IT. Voordat hij bij Visma Connect kwam, bekleedde hij verkoopfuncties bij Sogeti, Cognizant, CapGemini en Fujitsu. Hij heeft gewerkt in de outsourcing van applicatieontwikkeling, outsourcing van infrastructuur en digitale bedrijfsoplossingen en automatisering, met een focus op bedrijfsontwikkeling en dealmaking. Hugo werkt sinds 2019 bij Visma Connect en heeft een passie voor teamwerk. Hugo werkt aan de gedeelde missie van het bedrijf om veilige en gekwalificeerde informatie-uitwisseling te bevorderen.

Aanmelden?

Schrijf je hier in om deel te nemen aan het webinar:  Addressing Common Software Integration Hurdles with an Integration Services Platform  met Kim Andersen en Hugo Herman de Groot