Aan het laden...
XBRL and AI Webinar

Doe mee aan ons webinar en leer XBRL en AI te combineren

Webinar | AI and XBRL: Overcoming challenges to get from data to insights
XBRL en AI - een match made in heaven? Niet echt. Maar er zijn best practices waarvan je kan leren hoe het huwelijk soepel te laten verlopen. In ons aankomende webinar leer je hoe je deze methodes in de praktijk kan toepassen.

XBRL is de standaard voor financiële rapportage. Nog niet zo lang geleden werden rapporten en verslagen aangeleverd als PDF-documenten of als Excel-sheets. Tegenwoordig dankzij de  XBRL-standaard krijgen toezichthouders, ketenpartners en instanties data die door systemen verwerkt kunnen worden. Dit opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden, omdat gegevens nu gemakkelijker kunnen worden verwerkt en gebenchmarkt.

Veel toezichthouders passen AI toe om waardevolle inzichten te verzamelen uit de informatie die ze ontvangen. De vraag is: kunnen algoritmen ook worden toegepast op XBRL-gegevens? Doe mee aan ons webinar om erachter te komen!

Het webinar vindt plaats op 2 juli 2020 om 14.30 uur. We behandelen:

  • Hoe AI en XBRL kunnen samenwerken en waarin ze verschillen
  • Welke stappen nodig zijn om XBRL-gegevens bruikbaar te maken in AI toepassingen
  • AI gebruikt cases in financiële rapportage en de aanpak van Visma Connect

 

Sprekers

Jan-Paul van der Velden

Onze collega Jan-Paul van der Velden, Solutions Architect bij Visma Connect, zal de presentatie leiden. Jan-Paul werkt sinds 2012 bij Visma Connect en was betrokken bij vrijwel al onze producten en diensten.  Waarvan de laatste paar jaar zijn focus gericht is op  XBRL-gerelateerde tooling en kunstmatige intelligentie om “coole dingen doen met data”.

Hugo Herman de Groot

Jan-Paul wordt 'op het podium' vergezeld door Hugo Herman de Groot, Sales & Marketing Director bij Visma Connect. Hugo heeft meer dan drie decennia commerciële ervaring in IT. Voordat hij bij Visma Connect kwam, bekleedde hij verkoopfuncties bij Sogeti, Cognizant, CapGemini en Fujitsu. Hij heeft gewerkt in de outsourcing van applicatieontwikkeling, outsourcing van infrastructuur en digitale bedrijfsoplossingen en automatisering, met een focus op bedrijfsontwikkeling en dealmaking. Hugo werkt sinds 2019 bij Visma Connect en heeft een passie voor teamwerk. Hugo werkt aan de gedeelde missie van het bedrijf om veilige en gekwalificeerde informatie-uitwisseling te bevorderen.

Engels

Het webinar wordt in het Engels gehouden.

Aanmelden?

Schrijf je hier in om deel te nemen aan het webinar | AI and XBRL: Overcoming challenges to get from data to insights  met Jan-Paul van der Velden en Hugo Herman de Groot