Aan het laden...

Visma Connect doet met vier webinars mee aan Discover Visma

Van 23 tot en met 27 november organiseren de Visma bedrijven in Nederland het -online- event Discover Visma. Een unieke manier om kennis te maken met Visma en meer te weten komen over hoe de diensten van de Visma bedrijven ook jouw organisatie productiever en succesvoller kunnen maken. Discover Visma bestaat uit meer dan 50 webinars en online learnings, opgedeeld in 5 thema’s: accountancy, financieel, HRM, onderwijs en eGovernment.

Ook Visma Connect doet mee aan Discover Visma met vier webinars:

Beter toezicht, minder moeite, meer vertrouwen

Dit webinar gaat in op de voordelen van standaardisatie op het vlak van gegevensuitwisseling, en de daarbij behorende processen, zodat gegevens eenvoudig, geautomatiseerd en met hoge frequentie gedeeld kunnen worden met toezichthouders.

Dit webinar gehouden op maandag 23 november om 10:00 

Digitale Handtekening en KYC workflow ineen

Visma Addo helpt bij het stroomlijnen van compliance door digitale handtekeningen en KYC-workflows in één oplossing te combineren. Deze oplossing is ideaal voor banken, verzekeraars en andere financiële instellingen, maar ook voor bedrijven, overheden en zorginstellingen.

Dit webinar wordt gehouden op maandag 23 november om 13:00 uur.

Wat is Text Classificatie en wat kan jij er mee?

Tekstclassificatie is een vorm van natural language processing en wordt veel gebruikt in AI-toepassingen. Van het classificeren van recensies op e-commerce websites tot de antwoordsuggesties in Gmail. In dit webinar bespreken wij de meest gebruikte toepassingen hiervan: customer support.

Dit webinar wordt gehouden op dinsdag 24 november om 11:00 uur. 

Hyper Automation - hype of daadwerkelijk gemak?

Een duo-sessie van Visma Circle en Visma Connect rondom de laatste state-of-the-art oplossingen. Visma Circle toont de kracht van artificiële intelligentie gedreven autoclassificatie van documenten. Visma Connect toont de kracht van hyper automation en robotic process automation. Van klantcontact tot het automatiseren van dagelijks terugkerend werk.

Dit webinar wordt gehouden op woensdag 25 november om 14:00 uur.

Aanmelden?

Ben je ook zo nieuwsgierig naar onze innovatieve oplossingen? Ook slimmer en sneller werken? Schrijf je dan hier in om gratis deel te nemen.

Neem contact op

In een wereld die op data draait, is betrouwbare en gestructureerde informatie van cruciaal belang. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling. Ontdek hoe u beter en sneller inzicht krijgt in uw data. Gebruik de knop hieronder of bel en vraag naar René van der Meij.

New call-to-action
 
088-1161800