Aan het laden...

Waarom werken bij Visma Connect?

Op technisch gebied wordt het werken bij Visma Connect als uiterst complex en uitdagend gezien. Onze diensten hebben veel impact op de wereld om ons heen. We werken in Scrum teams en hebben geen afgekaderde functies, want we geloven in vrijheid en het nemen van gezamenlijke verantwoordelijkheid. Daarnaast werken we met een grote diversiteit aan technologieën.

Bij Visma Connect dagen we je op technisch vlak continu uit.

Durf jij die uitdaging aan te gaan?

Veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling

Bij Visma Connect staat je ontwikkeling nooit stil. Niet alleen kan je veel leren van je deskundige collega's, maar ook zijn er uitgebreide opleidingsmogelijkheden die zich niet beperken tot één bepaalde functie. Je krijgt de ruimte om je ambities uit te spreken en om diverse trainingen of opleidingen te volgen. Ook organiseren we diverse informatiesessies om je kennis up-to-date te houden en met elkaar te delen.

Ons werk heeft impact

Je zult versteld staan van de impact die Visma Connect heeft in de wereld om ons heen. Als Visma Connect'er kun je trots zijn op de diensten die je samen met je collega's levert en die zo ontzettend belangrijk zijn voor de (inter) nationale economie.

Meer weten?

Neem contact op met onze HR Afdeling:

Stuur een mail naar:

   vco.hr@visma.com

 

New call-to-action
 
088-1161800