Aan het laden...

White paper: What will the future of banking look like?

In samenwerking met Fintech Futures, de toonaangevende uitgever in de financiële sector publiceert Visma Connect: "What will the future of banking look like?" Een white paper over de huidige stand van zaken en de belangrijkste ontwikkelingen in de financiële sector.

Big tech, fintech en steeds veranderende wet- en regelgeving zetten de gevestigde banken steeds verder onder druk. Hoe kunnen ze die druk het hoofd bieden?

Hoewel er pas vrij recent veel gepraat wordt over toenemende complexiteit en disruptie, zijn deze ontwikkelingen eigenlijk al bijna twintig jaar aan de gang. Al sinds 2000 hebben banken te maken met toenemende en steeds strengere wet- en regelgeving, waardoor de kosten van compliance zijn gestegen.

In deze whitepaper, onderzoeken we deze ontwikkelingen en schetsen we strategieën voor banken waarmee ze deze ontwikkelingen het hoofd kunnen bieden.

Download de white paper om te lezen over:

  • De invloed van wet- en regelgeving op de financiële sector
  • De opkomst van challenger-banken en fintech
  • De invloed van big tech
  • De noodzaak voor de cloud
  • Hoe verder?

Download de white paper

Download “What will the future of banking look like?” van de Fintech Futures-site.

Neem contact op

Wendbaarheid en productinnovatie zijn de toekomst van de sector. Kies nu voor een partner met een trackrecord als het gaat om betrouwbaarheid en payments processing. Bel  088-1161800 en vraag naar Steven Schouten of Marnix Harbers of stuur een e-mail.

Need help connecting to the banks?