Aan het laden...
Part of the cover of the payments white paper

Payments outsourcing: pros, cons and considerations that should be on your radar

White paper Payments outsourcing: pros, cons and considerations that should be on your radar

De payments industrie heeft de afgelopen jaren veel veranderingen en innovaties gezien. Een trend die voorlopig niet af zal nemen. Voorbeelden van zulke veranderingen zijn de introductie van Instant Payments in Europa en de lancering van Open Banking / PSD2. Op het gebied van infrastructuur heeft SWIFT gpi geïntroduceerd en daarmee de nieuwe standaard voor grensoverschrijdende betalingen vastgesteld. Een andere belangrijke gebeurtenis voor de sector was de introductie van Request to Pay.

Banken hebben al moeite om al deze veranderingen op te vangen en door te voeren, laat staan ​​om te blijven innoveren. Volgens Accenture overwegen veel banken en betalingsdienstaanbieders om hun betalingsinfrastructuur te herzien of zijn ze daar al mee begonnen. Outsourcing van het betalingsproces wordt een steeds aantrekkelijker scenario nu de financiële sector als geheel sourcingstrategieen tegen het licht houdt.

White paper Payments outsourcing: pros, cons and considerations that should be on your radar

Outsourcing stelt banken in staat zich te concentreren op de belangrijkste onderscheidende factoren en betere service te bieden aan klanten, in een tijd waarin zij worden geconfronteerd met toenemende regulering en concurrentie van technologiebedrijven. Als het goed wordt gedaan, kan outsourcing helpen de flexibiliteit te vergroten. In deze white paper: “Payments outsourcing: Pros, cons and considerations that should be on your radar” onderzoeken de betalingsexperts van Visma Connect de voor- en nadelen van het uitbesteden van betalingen en delen ze adviezen en overwegingen voor het kiezen van een leverancier.

Andere onderwerpen in deze white paper:

  • De belofte van instant payments
  • De voordelen van het uitbesteden van betalingen
  • De nadelen van het uitbesteden van betalingen
  • Wat te overwegen bij uitbesteding aan een betalingsdienstverlener.

Download de white paper van de Fintech Futures website

Download de White paper payments outsourcing: pros, cons and considerations that should be on your radar van de Fintech Futures-site.

Neem contact op

Wendbaarheid en productinnovatie zijn de toekomst van de sector. Kies nu voor een partner met een trackrecord als het gaat om betrouwbaarheid en payments processing. Bel  088-1161800 en vraag naar Steven Schouten of Marnix Harbers of stuur een e-mail.

Need help connecting to the banks?