Aan het laden...

Visma Connect’s XBRL en AI thought leader Jan-Paul van der Velden, podgast bij Visionplanner

Jan-Paul van der Velden, de XBRL en AI expert van Visma Connect was afgelopen vrijdag te gast bij de opnames van de tweewekelijkse Visionplanner podcast. De veelbeluisterde Visionplanner podcast wordt gehost door Joris Joppe en Arjan van Beek, product managers bij Visionplanner. De Visionplanner podcast is voor iedereen in Nederland, die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in de accountancy, een belangrijke bron van informatie.

Tijdens de opname van afgelopen vrijdag kwamen een paar projecten, waar Visma Connect een grote bijdrage aan geleverd heeft, zoals de Digipoort voor belasting en jaarrekeningen, DigiInkoop, het Single Window for Maritime and Aviation en het machtigingenregister voor de belastingdienst aan de orde.

Daarnaast wilden Joris en Arjen weten of XBRL nog steeds de juiste rapportage standaard is. Hierop zette Jan-Paul de voordelen van XBRL uiteen: betere datakwaliteit, betere mogelijkheden voor het presenteren en opmaken van de data en XBRL maakt het gebruik van laagdrempelige invoerportalen mogelijk waarmee ook kleine bedrijven hun data kunnen aanleveren zonder grote investeringen te doen. Ook vertelde Jan-Paul hoe je XBRL en AI kan combineren en hoe je met het Open Information Model XBRL data naar het CSV formaat om kan zetten.

Tot slot werd nog besproken hoe je de health score van een bedrijf kunt berekenen bij Invoice factoring en hoe je - ook met behulp van AI - kan voorspellen hoeveel calorieën er door heen gaan tijdens een Tour de France etappe.

Luister naar de Visionplanner Podcast

Aflevering 17 van de Visionplanner podcast is binnenkort te beluisteren.

De Visionplanner podcast

De Visionplanner podcast is te vinden op Spotify en Apple Podcasts en te zien en te horen op Youtube. Meer informatie over de Visionplanner podcast hier: https://www.visionplanner.com/podcast

Neem contact op

In een wereld die op data draait, is betrouwbare en gestructureerde informatie van cruciaal belang. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling. Ontdek hoe u beter en sneller inzicht krijgt in uw data. Gebruik de knop hieronder of bel en vraag naar René van der Meij.

New call-to-action
 
088-1161800