Aan het laden...

De ZoetermeerPas gaat digitaal!

De ZoetermeerPas gaat met de tijd mee! Daarom ontvangen pashouders vanaf 1 januari 2020 een vernieuwde ZoetermeerPas. Een digitaal tegoed vervangt vanaf dan de papieren voordeelcheques. Dus altijd inzicht in wat je nog te besteden hebt. Pashouders en aanbieders maken gebruik van de nieuwe website www.zoetermeerpas.nl. Na uw aanvraag hoeft u alleen uw foto maar te uploaden en u kunt gebruik maken van vele aantrekkelijke aanbiedingen. Deze vernieuwing kwam tot stand door samenwerking tussen de gemeente Zoetermeer en Visma Connect.

Gebruiksgemak voor iedereen

Reden voor de veranderingen is het vergroten van het gebruiksgemak voor aanbieders en pashouders. Het betaalproces van gemeente aan aanbieders is nu makkelijker. De aanbieders kunnen ook zelf hun aanbiedingen voor activiteiten plaatsen. Deze aanbiedingen staan overzichtelijk gesorteerd op de nieuwe website. Dus pashouders kunnen zo op deze website makkelijk zien waar ze aan mee kunnen doen. Ze krijgen een eigen account op www.zoetermeerpas.nl. Daarop zien ze waar het tegoed aan is uitgegeven en hoeveel tegoed er nog over is.

Verder lezen?

Meer informatie over de Zoetermeerpas op de website van Zoetermeer.

Neem contact op

Neem contact op met Ralph Verhelst of Marcel Raap om u te laten informeren over de mogelijkheden van blockchain en de ervaring van Visma Connect. Bel  088-1161800 of stuur een e-mail.